Nieuw product

Watervaste full color print panelen

Met de watervaste panelen kan je elke ruimte sfeer creëren. De door u uitgezochte afbeelding wordt rechtstreeks op het materiaal geprint. Door de waterdichte eigenschappen zijn de panelen in elke “natte” ruimte toepasbaar. Denk aan keukens, toiletten, badkamers, kleedkamers of sauna’s.

 

Montage

De panelen worden voegloos gemonteerd op een vlakke ondergrond. Door de panelen tegen elkaar te plaatsen, heb je een vrijwel onzichtbare naad. Tevens kan het plaatmateriaal gebogen worden door een V-groef buigtechniek, waardoor er naadloze hoeken ontstaan.

Het is ook mogelijk de panelen te voorzien van een antibacteriële coating. Met de antibacteriële coating wordt een hoge hygiëne standaard gecreëerd voor keukens en sanitaire ruimtes. De panelen die voorzien zijn van een antibacteriële coating zijn ISEGA gecertificeerd, met dit keurmerk kunnen deze panelen veilig in ruimtes gebruikt worden, waar volgens het HACCP concept gewerkt wordt.

Ook in de afwerking zijn diverse varianten mogelijk:

Afwerkingsmogelijkheden
  • Houtnerf structuur
  • Steen structuur
  • Hoogglans coating
  • UV coating
  • Antibacteriële coating

 

Toepassing

Toepassing in een badkamer renovatie project: De achter- en zijwand is voorzien van watervaste full color print panelen met steenprint. Er zijn hier 3 panelen gebruikt. 1 op de zijwand en 2 op de achterwand. Deze zijn naadloos op elkaar aangesloten.

Neem contact op