down

Meer dan 50 jaar ervaring. Klinkt veel, is het ook! We zijn er trots op.

Bij al die jaren hoort groei maar vooral ook onze no-nonsense werkmentaliteit. Plezier in het werk, oplossingsgericht én zichtbaar werken.
Het is waar we voor, én achter, staan. Ondersteund door veiligheid, kwaliteit en de nodige certificeringen.

COM het zelf ervaren.

 

Neem contact op

down

We doen het
en dat doen we goed.

In alles wat we doen staat kwaliteit en veiligheid voorop. Getoetst kunnen worden op de beheersbaarheid van veilig werken is dan ook essentieel. Sterker nog, we zouden niet anders willen.

Al onze medewerkers zijn dan ook VCA- gecertificeerd.
VCA staat voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Ook zijn we VCA* en NEN ISO-9001 gecertificeerd. We vinden het tenslotte belangrijk om aan te kunnen tonen dat we de gevraagde kwaliteit kunnen leveren én dat al onze diensten hieraan voldoen. Precies, full-service. Van ons mag je dus écht wel wat verwachten.

COM Creative

Zichtbaar door de jaren heen.
Net als jij!’

Projecten

Stedin, gevelreclame, lichtbak
1970 – heden

COM Creative
van toen tot nu.

 

 • 2016

  We zijn vanaf dit moment onderdeel van de Scheybeeck Groep en de term Creative wordt toegevoegd aan de bedrijfsnaam.

 • 2011

  Het bedrijf werd overgenomen door het Nationaal PubliciteitsBureau (NPB). De naam werd veranderd in COM (City Outdoor Media).

 • 2003

  Scheffers Reclame werd overgenomen door Citytec Reclame. Het bedrijf groeide verder door en boekte naam als producent van buitenreclame. Later ook van speciale interieur- en signing projecten.

 • 1970

  Scheffers Reclame in Ridderkerk startte als zeefdrukkerij van stadsplattegronden en mediaposters. De jaren daarna werd de dienstverlening uitgebreid met signing.

‘Als mensen zich kunnen identificeren met je merk heb je een goed beeld geschetst.’ We schetsen graag lekker met je mee.