COM Creative Nieuws

Printen op hout

Er kan tegenwoordig op allerlei soorten materiaal geprint worden. Niets is te gek. Printen op hout kan al een tijdje, al is dat niet alom bekend. Wat wel redelijk nieuw is, is de mogelijkheid om op speciaal 9 mm dik multiplex te printen. Dit materiaal is mooi vlak en laat zich dus uitstekend van een full colour digitale print voorzien. Het plaatmateriaal kan daarna door ons in contour gefreesd worden of gewoon als plaat geleverd worden. Het is direct te verwerken, of kan in uw eigen productie proces opgenomen worden als onderdeel van een meubel. Dit biedt weer een hoop extra creatieve mogelijkheden voor designers en ontwerpers. Dat het materiaal duurzaam en recyclebaar is spreekt natuurlijk voor zich.

 

COM Creative is verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

Het is heel simpel, alleen ons huisnummer is veranderd, want ons nieuwe pand zit iets verderop.

Even alles op een rij:
COM Creative
Nieuwland Parc 309-E
2952 DD Alblasserdam

088-888 59 99

Team COM Creative

COM Creative opnieuw VCA en ISO gecertificeerd!

We zijn weer een jaar verzekerd van ons ISO en VCA certificaat. Met vlag en wimpel geslaagd. We doen het veilig en met Visie.

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).