Over COM Creative

Meer dan 50 jaar ervaring voor u aan het werk

Al meer dan 50 jaar is COM Creative een bekende speler op de Sign- en Interieurmarkt.
Ervaring in ons vak telt. Zes zeer gedreven, gespecialiseerde én gecertificeerde medewerkers werken voor u aan uw identiteit.

De lat ligt hoog

COM Creative levert een groot aantal producten en diensten. Bij ons staan kwaliteit en veiligheid op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn opgeleid om u betrouwbaar advies te geven en leveren kwalitatief hoogwaardig werk. Vanaf het eerste advies tot aan het uiteindelijke onderhoud. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

VCA* gecertificeerd

VCA staat voor de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Onze monteurs hebben allemaal hun VCA certificaat behaald.

COM Creative door de jaren heen

In 1970 startte Scheffers Reclame in Ridderkerk als zeefdrukkerij van Stadsplattegronden en Mediaposters. In de loop der jaren breidde het bedrijf haar dienstenpakket uit met Signing. In 2003 werd Scheffers Reclame overgenomen door Citytec Reclame. Het bedrijf groeide door en werd een grote speler op het gebied van Signing. In eerste instantie als producent van buitenreclame, later ook van speciale Interieur en Signing projecten. In 2011 nam het Nationaal Publiciteitsbureau (NPB) Citytec Reclame over en veranderde de naam in COM (City Outdoor Media).

Sinds 2016 valt NPB onder de Scheybeek Groep en even later krijgt COM een extra toevoeging achter de naam: Creative.

Wij zijn COM Creative en hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het bouwen aan uw identiteit.