Folie in het interieur, eindeloos veel mogelijkheden

Met folies kan veel meer dan u in eerste instantie misschien verwacht. Een tekst op een auto of bord kennen we wel, maar wist u dat een gladde deur volledig ingepakt kan worden met een houtmotief-folie? En wat dacht u van volledig in folie gepakte kunststof of aluminium kozijnen?

Deze zogenaamde renovatietechnieken maken het mogelijk om verouderde maar goed functionerende ramen, deuren en kozijnen weer een eigentijdse look te geven. Zo kunnen ze nog jaren mee. Een betaalbare renovatie, zonder de rommel van een complete verbouwing.

Daarnaast kunnen er met folies op glas zowel in het interieur als exterieur veel mooie en opvallende effecten worden gecreëerd. Of u nu privacy wilt bewerkstelligen of juist de aandacht wilt trekken, met folie en digitale print is vrijwel alles mogelijk. Sinds een aantal jaren kan er ook digitaal wit geprint worden, zodat er nog veel meer effecten mogelijk zijn. Bekijk gerust de diverse voorbeelden op onze website en neem contact met ons op om te bekijken hoe we uw creatieve wensen kunnen omzetten naar een passende oplossing.

COM Creative levert onder andere folies van 3M, Avery, MacTac, Aslan, 3M Dinoc en Orafol. De toepassingen lopen uiteen van volledige carwrap, kozijnrenovatie, wallwrap tot simpele snijtekst. Ook glasfolie en bijvoorbeeld anti-inbraakglasfolie behoren tot ons assortiment.