De Vries en Verburg kiest voor COM Creative

Gevelteksten Groene Hart Leerpark

Project Groene Hart Leerpark

In opdracht van De Vries en Verburg heeft COM Creative twee teksten van 21 meter breed geleverd voor het Groene Hart Leerpark. De teksten zijn echte blikvangers. Van het inmeten van de steunpunten op het dak, het produceren van de speciaal inwendig verstrekte letters tot het plaatsen van de letters op het dak; COM Creative verzorgt het hele pakket.

Projecten Uitgelicht

Interieur, Clipso, Belettering, Com Creative

Schiphol Autoverhuur Balie

Bij het realiseren van onze projecten krijgen wij regelmatig te maken met bijzondere wensen:
Grote afbeeldingen op muren of verlichte letters. COM Creative biedt de juiste oplossingen.

Het hele verhaal

Interieur, Clipso, Belettering, Com Creative

Gouwe Winkelcentrum

Het nakomen van afspraken met betrekking tot garanties is belangrijk. Een eerlijk advies geven over kwaliteit ook. We durven “nee” te zeggen als we niet achter de keuze van de klant staan. We staan voor wat we doen. Uiteindelijk komen we altijd tot een passende oplossing. Soms net een stap verder en beter dan onze klant had kunnen bedenken.

Het hele verhaal

Interieur, Clipso, Belettering, Com Creative

RUG 400 Jaar

Is het mogelijk om met jullie CLIPSO doek uit 1 stuk een golvende wand te bekleden? Hout is namelijk te duur en het is maar voor 4 weken. O ja!, het moet wel binnen 2 dagen klaar. Maar dat is toch geen probleem voor jullie? Uiteindelijk winnen we samen met onze klant Kloosterboer ook nog eens de Signaward met dit mooie project.

Het hele verhaal

Interieur, Clipso, Belettering, Com Creative, folie, printfolie, zelfklevend vinyl

Automotive / Fleetmarking

Het hele verhaal

Onze producten

Signing

Uw huisstijl, uw Identiteit vertaald naar professionele Signing-oplossingen. De juiste uitstraling van uw bedrijf of organisatie moet goed zijn.

ontdek de mogelijkheden