Voor een blijvende eerste indruk

U wilt uw identiteit, of die van uw klant, doorgevoerd zien in alle mogelijke uitingen. Dus ook in en aan het bedrijfspand, op uw bedrijfsauto’s of op de bewegwijzering naar uw pand. Professioneel en met oog voor detail.
COM Creative adviseert u graag, biedt kwalitatief hoogwaardige oplossingen, is op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van signing en ontwerpt met oog voor uw behoeften en budget. Van banners tot complete wagenparken en gevelbeletteringen.

COM Creative zorgt dat uw identiteit een extra dimensie krijgt

Eerlijk advies is belangrijk?

Het komt maar al te vaak voor dat wij onderweg reclames tegenkomen waar iets mee aan de hand is: vlekken in de verlichting, autobeletteringen die loslaten, fullcolour spandoeken die ernstig verkleurd zijn, enzovoort.
Ook zien we vaak beletteringen die onleesbaar zijn (geworden) door gebruikte logo’s en lettertypes. COM Creative adviseert u graag en goed. Wij beschikken bovendien over een fijnmazig netwerk voor de uitvoer van uw wensen.
We staan voor kwaliteit en gaan voor kwaliteit.

Wat is een goede belettering?

Een goede belettering is een leesbare belettering. Eén waarbij met zorg is gekeken naar de juiste keuze van kleur en materialen, een met zorg gekozen typografie en de juiste spatiëringen. Aspecten die regelmatig over het hoofd worden gezien.
Wij adviseren u graag en kundig, omdat we zoveel jaren ervaring hebben in dit vak. Trends in materialen, kleuren en vormen volgen wij op de voet, want de juiste toepassingen hiervan zijn cruciaal voor de uitstraling en werking van uw reclame-uiting.

Meer weten over onze Signing oplossingen?

Maak vrijblijvend een afspraak.

Let’s work Together!

Let’s work on your exciting new sign project together