De tentoonstelling voor RUG 400 werd de winnaar van de SIGN Award

" O ja! jullie moeten wel binnen 2 dagen de tentoonstelling opbouwen. Kan dat?"

Het hele verhaal

Clipso® WallCovering: Geen idee te gek

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Clipso®: een universeel systeem dat bestaat uit een subtiel frame met een doek dat pasklaar wordt gemaakt en ultrastrak op een plafond of  wand  wordt geplaatst. Lelijke plekken of oneffenheden worden bedekt en maken plaats voor wat u maar kan bedenken. Bovendien biedt het materiaal oplossingen voor akoestische problemen in een ruimte. Design en functionaliteit gecombineerd. Dat bieden wij u met Clipso® Wallcovering.

Let’s work together!

Akoestische oplossingen

COM Creative heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van akoestische problematiek en zet daarvoor Clipso® materiaal in. Al meer dan 15 jaar ervaring met Clipso® in Nederland

Direct uw mogelijkheden verkennen?

Neem contact op

Wij zijn er voor elke ondernemer.

Com Creative! De naam zegt het al, creativiteit is een grote kracht van onze mensen. Waar u vastloopt in het bedenken van bijvoorbeeld een autobelettering of bewegwijzering pakken wij de draad met u op en concretiseren uw ideeën. Of u nu met 500 auto’s komt of 1. Of u komt voor 100 stickers of een gevelreclame op 80 meter hoogte, wij zijn er voor iedereen, elke ondernemer. Uw groei is ons succes!

Let’s do it

COM Creative nieuws

COM Creative opnieuw VCA en ISO gecertificeerd!

lees artikel

COM Creative nieuws

Watervaste full color print panelen

lees artikel

COM Creative is VCA* Gecertificeerd - NEN-EN ISO 9001-2015